"Локомотив" Пд загуби от "Лудогорец" на "Лаута"

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) загуби домакинството си на Лудогорец (Разград) в мач от 17-тия кръг на Първа лига. “Черно-белите” отстъпиха на “зелените” с 2:3 на “Лаута”.

Двубоят започна отлично за Локомотив, като пловдивчани реализираха още в 4-ата минута. Джовани стреля от дистанция, вратарят на Лудогорец изби, но при добавката Мартин Паскалев се разписа за 1:0. Гостите изравниха в 19-ата минута. Сисиньо изведе Матиас Тисера на добра позиция, като последния се разписа за 1:1. Лудогорец поведе за 1:2 в 29-ата минута. Матиас Тисера даде аванс на “зелените” за 1:2 с второто си попадение. В 39-ата минута Каули Оливейра бе изведен сам срещу Хоркаш и не сбърка за 1:3. В края на полувремето Евандро можеше да намали, но изстрелът му бе много неточен.

В 54-ата минута Тисера се озова на стрелкова позиция, като прати топката в аут. В 62-ата минута, след разбъркване в наказателното поле на Лудогорец, кълбото отиде при Димитър Илиев. Капитанът стреля веднага, но неточно. В 64-ата минута Локомотив намали. Илиев подаде към Джовани, който с прецизен удар извън наказателното поле оформи крайното 2:3.

 

Източник: www.lokomotivpd.com