Първа лига

Уерди Мара ще играе в „Берое“ до края на сезона

Днес полузащитникът на турския „Анкара Кечиоренгюджю“ Уерди Мара официално бе преотстъпен на „Берое“ до края на сезона. Албанецът вече се присъедини към лагера в Турция и ще тренира с отбора в следобедното занимание. Той ще отпътува с тима към Стара Загора след края на подготовката в южната ни съседка.

 

„Берое“ се раздели с Димитър Пиргов

Днес „Берое“ се раздели по взаимно съгласие с Димитър Пиргов. Играчът бе привлечен в началото на сезона и записа участие в 16 срещи на тима.

Ръководството на „Берое“ благодари на Пиргов за съвместната работа и му желае успех занапред!

 

Източник: www.beroe.bg

 

"Ботев" Пд пристигна в Дубай

Отборът на Ботев (Пловдив) пристигна в Дубай. "Канарчетата" кацнаха в арабските емирства с директен полет от летище София.

 

ЦСКА 1948 се настани в Белек

“Армейците” се настаниха в турския курорт Белек, където от 11 януари до 1 февруари ще проведат подготвителен лагер.

 

ЦСКА-София привлече Тобиас Хайнц

ЦСКА-София официално привлече норвежкия полузащитник Тобиас Хайнц. Ръководството на червените постигна договорка за правата на 24-годишния талант с шведския шампион Хекен, чиято собственост е футболистът.

 

"Локомотив" Пд с няколко контроли по време на зимната подготовка

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) уреди няколко контроли по време на своята зимна подготовка. “Черно-белите” започват на 6 януари, като ще тренират в Пловдив до 14 януари. Ден по-късно локомотивци заминават за Лара (Анталия, Турция), където ще останат две седмици.