"Локомотив" Пд загуби визитата си на "Берое"

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) загуби с 0:1 визитата си на Берое в Стара Загора. Единственото попадение падна в 90-ата минута, а с поражението “черно-белите” изгубиха шансове да завършат на седмо място и да играят бараж за Лигата на конференциите.

Още в първите секунди Парвиз Умарбаев бе фаулиран от Мариани, като футболистът на Локомотив получи контузия, но успя да играе до 58-ата минута. В 10-ата минута Илко Пиргов пресече опасно подаване към Даниел Генов. В 26-ата минута Карагарен стреля от дистанция, право в стража на домакините. В 43-ата минута Василев намери Салинас в наказателното поле, който стреля, но Ганев изби в корнер.

В 47-ата минута Даниел Генов нахлу в наказателното поле на Локомотив и стреля неточно. В 51-ата минута Преслав Боруков стреля мощно от дистанция, Ганев спаси. В 75-ата минута Умарбаев бе изгонен с червен картон заради реплики от скамейката към съдията Георги Иванов. В 78-ата минута Василев центрира, а топката достигна до Христо Иванов, който можеше да открие резултата, но вратарят на “заралии” се намеси. Последва нова добра възможност за Ивайло Димитров, който засече с глава. В последната минута на редовното време Берое поведе. Генов получи в наказателното поле и стреля, Мартин Паскалев блокира изстрела, но Алиун Фал направи добавка с глава и оформи крайното 1:0.

 

Източник: www.lokomotivpd.com