"АРДА" загря за баража с голово шоу срещу "Локомотив" Пловдив

Цели шест голя успяха да видят зрителите на срещата от 31-ви кръг на efbetЛИГА между АРДА и Локомотив Пловдив.

Двубоят завърши наравно 3:3, а това беше генерална репетиция за играчите на АРДА, които в неделя 30 май излизат в изключително важен бараж за участие в Европа срещу Черно море.

Още в 3-ата минута Спас Делев откри резултата, след като се възползва от грешка на бранител на гостите. Десет минути по-късно Александър Колев засече топката с глава след центриране от ляво и възстанови равенството. В 32-ата минута Георги Атанасов пое топката и отправи далечен удар, но топката попадна в ръцете на стража на пловдивчани. Малко преди края на първото полувреме Спас Делев пое топката, излъга трима играчи на Локомотив, след което остана в отлична позиция и за втори път вкара топката в мрежата на гостите.

След почивката отново футболистите на АРДА диктуваха действията на терена. В 50-ата минута Деян Лозев центрира от дясно в малкото наказателно поле, където Тонислав Йорданов изпревари Томов и направи резултата 3:1. Две минути по-късно Спас Делев отправи далечен удар, но топката попадна право в ръцете на вратаря. В 64-ата минута Димитър Илиев пое топката в наказателното поле и с точен удар я прати в мрежата на Симеонов, правейки резултата 3:2. В самия край на срещата Александър Иванов се разписа за крайното АРДА – Локомотив Пловдив 3:3. За играч на мача бе избран Спас Делев.

Това бе последен мач от efbetЛИГА за сезон 2020/2021г., а отборът на АРДА се класира на 4-то място с актив от 50 точки.

 

Източник: www.fcarda.bg