„Славия“ победи „Левски“ с 2:1 на стадион "Александър Шаламанов". 29 минути след началото "белите" поведоха с изстрел на Галин Иванов от около 17 метра. В 71-ата минута Кемело Нгуена удвои аванса на "белите", а Марин Петков върна гол за "сините" в добавеното време.

В осмата минута на мача Уелтън центрира към Роналдо, който отигра топката, но я прати вдясно от вратата на Светослав Вуцов.

Между деветата и 14-ата минути играта бе спряна, за да може Тони Тасев да получи медицинска помощ след сблъсък с Филип Кръстев. В 17-ата минута и Ахмедов, и Тасев бяха заменени принудително. На техните места се появиха Кристиан Добрев и Емил Стоев.

Пет минути по-късно „Левски“ стигна до голово положение. Ивелин Попов върна към Георги Миланов след статично положение, Миланов нанесе тежък удар, но Светослав Вуцов изби в ъглов удар. При корнера Роналдо засече центриране на Филип Кръстев, но топката бе изчистена от голлинията.

В 29-ата минута Галин Иванов получи топката на левия фланг и проби към наказатеното поле, след което нанесе удар в далечния ъгъл и не остави никакви шансове на Пламен Андреев.

„Левски“ опита да натисне и да изравни, а шест минути след попадението на "белите" Георги Миланов нанесе тежък удар от воле, но бе неточен.

Минута преди края на редовното време Роналдо стреля с глава след корнер и поиска дузпа за игра с ръка на Георги Вълчев, но претенциите не бяха уважени.

В 53-ата минута Илиян Стефанов отигра дълга топка от Шеху, Светослав Вуцов не излезе по най-добрия начин, като останаха съмнения дали топката е преминала голлинията, това се бе случило, но попадението не бе зачетено заради засада.

В 71-ата минута „Славия“ стигна до второ попадение във вратата на Пламен Андреев. Кристиан Добрев проби отдясно и пусна пас към наказателното поле, Галин Иванов прескочи за Кемело Нгуена, който реализира.

Четвърт час преди края Хосе Кордоба нанесе тежък удар от дистанция, топката падаше точно под напречната греда, а Светослав Вуцов се справи и изби.

"Левски" пропусна в 78-ата минута, когато Цунами центрира за Марин Петков, той стреля с глава, но Светослав Вуцов спаси.

"Сините" върнаха един гол в третата минута от добавеното време, когато Марин Петков получи центриране отдясно от Филип Кръстев и с едно докосване прати топката в мрежата на Светослав Вуцов.