Славия представи шест от новите си попълнени

Славия

Шестимата станаха част от "белите" по време на лагера в Анталия.

Това са корейският десен бек Хоя Ким, вратарят Георги Георгиев, испанският централен защитник Давид Муньос, нападателят Радослав Кирилов, както и халфовете Дарко Тасевски и Алекс Боримиров, а старши треньорът Златомир Загорчич остана доволен от селекцията в отбора.
Преди заминаване за Турция носителите на националната купа представиха защитниците Ертан Томбак и Преслав Петров, докато опитният бивш национал Павел Виданов поднови своя договор през 2019 година.
Защитникът Андреа Христов беше трансфериран в италианския Козенца, докато националът Галин Иванов ще премине в Халадаш (Унгария).
"Става дума за добри футболисти. От друга страна ни напуснаха играчи с основна роля в състава, но се надявам, че ще се справим с това. Има и контузии във футбола, но дано контузените възможно по-бързо влязат в ритъм. Стилът ни зависи от това срещу кого се изправяме. Опитваме се да играем офанзивно и във всеки мач показваме точно това. Пропускаме много голови положения и поради тази причина не успяхме да спечелим всичките ни мачове", коментира Загорчич на пресконференция.
С различни контузии в момента са Янис Карабельов, Георги Йомов, както и новото попъление Ертан Томбак.
Сръбският защитник Душан Лалатович ще изкара пробен период в тима. 20-годишният бранител е висок 200 сантиметра и е играл за Раднички (Ниш) и Будучност (Гложан).