Славия изпусна победата срещу ЦСКА 1948

Славия изпусна победата срещу ЦСКА 1948 и завърши наравно 1:1 в Бистрица в двубоя от 22-ия кръг от Първа лига.

Двубоят започна повече от силно за славистите, които имаха числено превъзходство още от третата минута. Неделко Пишчевич изгуби топката срещу Владимир Николов и след това фаулира откъсващия се нападател на “белите”. Главният арбитър Георги Давидов показа директен червен картон за сърбина.

Само девет минути по-късно Славия имаше аванс в резултата. Тони Тасев центрира в наказателното поле и Владимир Николов асистира за Иван Минчев, който с удар от наказателното поле не остави шансове за Даниел Наумов.

Последваха нови опити за гол от страна на Тасев и Галин Иванов, а в 38-ата минута вратарят Наумов отново се намеси след опасен шут на младия Кристиян Стоянов.

След почивката славистите отново контролираха събитията на терена, но Тони Тасев и Николай Христов направиха пропуски пред вратата на домакините.

В 84-ата минута Бирсент Карагарен имаше късмет и изравни с глава след изпълнение на ъглов удар и неразбирателство в отбраната на Славия.

Само две минути по-късно Галин Иванов остана на добра позиция в наказателното поле на ЦСКА 1948, но стреля високо над напречната греда.

Източник: www.slavia.bg