Берое загуби от Крумовград

Берое загуби с 0:1 гостуването си на Крумовград от 19-ия кръг на efbet Лига.

Единственото попадение в срещата вкара Ренан Ареяш.

В следващия кръг Берое приема Етър на 11 декември от 17:30 часа, а преди това гостува на ЦСКА 1948 в двубой от 1/8-финалите за Sesame Купа на България.

Още в първата минута Франсиско Политино центрира в наказателното поле, където Раян Сенхаджи изпусна Майк Севайос, но той не успя отблизо да засече топката във вратата. Топката стигна до Вини Трибуле, който стреля от малък ъгъл, но Божидар Кацаров успя да изчисти от голлинията.

Крумовград поведе в резултата след четвърт час игра. Патрик Луан напредна отляво и подаде към Ренан Арияш, който с изстрел от границата на наказателното поле не остави шансове на Родриго Ачинели за 1:0.

Веднага след гола Вини Трибуле получи отляво, финтира Божидар Кацаров и опита техничен удар, който обаче мина над вратата.

В 17-ата минута Политино центрира към Вини Трибуле, който стреля с глава, но Благой Макенджиев успя да избие в корнер.

В 37-ата минута Макенджиев тръгна да пресича топка, пусната към Майк Севайос и остави вратата си празна, но в крайна сметка успя да улови.

Две минути след това след късо разиграване на корнер се стигна до разбъркване в наказателното поле, но първият удар на Вини Трибуле бе блокиран, а вторият неточен.

Второто полувреме започна с добра атака на Берое, при която Вини Трибуле подаде отляво към Сегундо Пачаме, но неговият удар бе блокиран. Футболистите на Берое имаха претенции за игра с ръка, но съдията не отсъди наказателен удар.

През следващите минути Берое натисна своя съперник.

В 62-ата минута Китан Василев отправи изстрел извън наказателното поле, а топката премина покрай вратата на Родриго Ачинели.

В 66-ата минута Майк Севайос не успя да нанесе удар, който да затрудни Благой Макенджиев, а секунди след това Сегундо Пачаме прати топката над вратата.

В 73-ата минута Трибуле комбинира с Еспиноса, който центрира към Майк Севайос, но Божидар Кацаров се намеси.

 

Източник: www.beroe.bg