"Арда" отстъпи на "Черно море"

Черно море победи Арда с  3:0 в среща от 10-ти кръг на efbetЛИГА играна на АРЕНА АРДА.

В 13-ата минута Спас Делев изведе технично Жуниньо сам срещу Дюлгеров, но стража на гостите успя да парира удара му. В 22-ата минута Иван Караджов спаси опасно центриране на Панайотов в наказателното поле. Минута по-късно Делев изпълни пряк свободен удар, но топката попадна в ръцете на вратаря. В 28-ата минута Сердюк получи топката в наказателното поле и от близко разстояние откри резултата. Две минути по-късно Караджов отново показа рефлекс при удар на футболист на Черно море, но след изпълнението на ъгловия удар Дробаров засече топката с глава и покачи на 0:2. В 36-ата минута Жуниньо бе близо да попадение, но ударът му с глава мина близо до страничната греда.

След почивката Лъчезар Котев в 48-ата минута опита далечен удар, но топката мина в близост до страничната греда. В 51-ата минута Стефан Велев бе изведен сам срещу Караджов и се разписа за 0:3. Три минути по-късно удар на Панайотов срещна страничната греда. Вратарят на Арда за пореден път се оказа последната преграда, спасявайки опасен удар от близко разстояние на играч на Черно море.

След този кръг Арда е на 9-то място с актив от 9 точки. Сега следва пауза за националните отбори, а след това Арда гостува на Локомотив Пловдив в среща от 11-ти кръг на efbetЛИГА.

 

Източник: www.fcarda.bg