"Локомотив" Пд се наложи над "Етър" на стадион "Ивайло"

Представителният отбор на Локомотив постигна победа като гост над Етър с 3:1. Срещата се игра от 17:45ч. на стадион “Ивайло”. Головете за възпитаниците на Бруно Акрапович бяха дело на Димитър Илиев, Диниш Алмейда и Георги Минчев.

Първата добра възможност за Локомотив се откри пред Георги Минчев, който нацели страничната греда в 19-та минута, а при добавката Николай Николаев също не успя да вкара. Шест минути по-късно “черно-белите” откриха. Парвиз Умарбаев намери с центриране Димитър Илиев, неговият удар първоначално бе отразен, но при добавката капитанът не сбърка и направо 0:1. След половин час игра домакините изравниха. Индивидуален рейд на Стелиян Добрев завърши с извеждащ пас към Преслав Боруков, който бе точен от близка дистанция за 1:1. В последните секунди на първата част Локомотив си върна преднината. Диниш Алмейда засече с глава центриране от корнер и се разписа за 1:2.

В 78-та минута Антон Огнянов от Етър бе изгонен заради втори жълт картон. Няколко секунди по-късно и Валентино Пулиезе бе отстранен от игра заради нарушение и получен червен картон. В заключителните минути на срещата Карагарен изведе Салинас, той пусна пас към непокрития в наказателното поле Георги Минчев, който оформи крайното 1:3.

 

Източник: www.lokomotivpd.com