"Царско село" победи "Етър" с 3:0

Царско село спечели с категоричното 3:0 срещу Етър първия си двубой от новото първенство. Футболистите на Любослав Пенев категорично надиграха своя съперник и този резултат бе най-малкото, с което „царете“ можеха да спечелят.

До 10-ата минута Царско село имаше две положения. Първо Андерсон не уцели вратата, а после и Галчев имаше чудесен шанс за гол, но с глава не успя да реализира.

Малко по-късно гол на Ивайло Марков не бе зачетен заради засада. Последваха още две изгодни положения преди в 20-ата минута да падне и първия гол. Андерсон стреля мощно от границата на наказателното поле и простреля Христо Иванов за 1:0.

В 22-ата минута Божидар Васев центрира от ляво, Сисе стреля с глава, но не уцели вратата. Малко по-късно и Будинов имаше възможност, но Иванов изби.

Малко след началото на второто полувреме резултатът стана 2:0. Борис Галчев центрира от пряк свободен удар и Антонио Георгиев реализира с глава.

В 53-ата минута и гредата бе верен помощник на Христо Иванов, след изстрел на Мирослав Будинов.

В 55-ата минута гостите останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Пламен Крачунов, който спря голова атака на „царете“.

Крайният резултат 3:0 бе оформен в 67-ата минута. Стефан Христов игра с глава, топката се удари в гърба на Скерлев и влезе в мрежата.

Дебют за Царско село направиха Салиф Сисе, Борис Галчев, Борислав Васев, Васил Божинов и Дилан Мартенс.

 

Източник: fctsarskoselo.com