Първа лига

Черно море – Лудогорец 4:0

Черно море записа важна победа в борбата си за сребърните медали в efbet Лига. „Моряците“ разгромиха тима на Лудогорец с 4:0 и отново си върнаха втората позиция в класирането, изпреварвайки ЦСКА.

 

ЦСКА-София изпусна да победи Крумовград

ЦСКА-София и Крумовград завършиха наравно 2:2 в мач от 33-ия кръг на Първа лига, игран на Националния стадион "Васил Левски". Попаденията за "армейците" бяха дело на Джонатан Линдсет (29') и Матиас Фаетон (48'), а за Крумовград - Патрик Луан (3' и 55').

 

ПФК "Левски" подписа с Майкон

„ПФК Левски“ подписа договор със защитника Майкон Араужо Дос Сантос. Контрактът с бразилския футболист е до 2027 година.

 

Лудогорец е шампион на България

Лудогорец е шампион на България за 13-и пореден път! Това стана факт след успеха с 3:1 над ЦСКА, след който разликата между „орлите“ и „червените“ стана 13 точки, 3 кръга преди края.

 

Локомотив Пд завърши редовния сезон с равенство срещу ЦСКА 1948

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) завърши редовния сезон в Първа лига с равенство. “Черно-белите” направиха 1:1 с ЦСКА 1948 на “Лаута”. С този резултат Локомотив ще посрещне плейофите в първата шестица на четвърта позиция с актив от 55 точки.

 

ЦСКА-София разби "Левски" с 2:0

ЦСКА победи с 2:0 отбора на "Левски", в мач от 28-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Васил Левски". Точни за "армейците" бяха Тобиас Хайнц в 61-ата минута и Фернандо Каранга в 77-ата минута.

 

Славия загуби срещу Арда

Славия загуби с 1:2 като гост срещу Арда (Кърджали) в мач от 28-ия кръг от Първа лига, а головете паднаха пред първото полувреме. Славистите изиграха пореден двубой на ниво, но остават без победа в четири поредни срещи.

 

Локомотив Пд загуби от Лудогорец на "Лаута"

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) допусна поражение от Лудогорец (Разград) в мач от 26-тия кръг на Първа професионална лига. “Черно-белите” отстъпиха с 1:2 на “зелените”.