Локомотив Пд завърши редовния сезон с равенство срещу ЦСКА 1948

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) завърши редовния сезон в Първа лига с равенство. “Черно-белите” направиха 1:1 с ЦСКА 1948 на “Лаута”. С този резултат Локомотив ще посрещне плейофите в първата шестица на четвърта позиция с актив от 55 точки.

Още във втората минута Бирсент Карагарен от гостите шутира над целта. В 24-ата минута изстрел на Талис завърши в страничната греда на вратата на Кристиан Томов. В 32-ата минута нова възможност се откри пред ЦСКА 1948. Карагарен преодоля Томов и шутира към опразнената врата, но там Тодор Павлов се отличи с важна намеса и изби в корнер.

В началото на втората част Оливер Камдем получи на добра позиция и шутира от малък ълъл, топката мина на сантиметри от целта. ЦСКА 1948 отговори с опасна възможност пред Карагарен, който шутира в Томов. В 53-ата минута Локомотив поведе в резултата! Димитър Илиев намери Тодор Павлов в наказателното поле, защитникът на “черно-белите” овладя топката и с мощен шут в горния десен ъгъл реализира за 1:0! Три минути по-късно комбинация между Камдем и Нтело завърши с удар в гредата. В 59-ата минута ЦСКА 1948 изравни. Бирсент Карагарен пресече подаване на Ефе Али, напредна и реализира за крайното 1:1.

 

Източник: www.lokomotivpd.bg