Лудогорец представи тримата бразилци

На специална пресконференция в деня на мача с Рома бяха представени новите попълнения на Лудогорец. Това са Педро Енрике, който ще играе с номер 15, Педро Нареси (№30) и Густаво Нонато (№20).

Нонато вече има кортотека и попадна в групата за мача с Рома.

„Първо искам да кажа, че съм много щастлив, че съм тук. Искам да помогна на отбора да изпълнят целите, които са си поставили. Играл съм срещу някои от момчетата, разговарях с Пауло Аутори и Алекс Сантана и съм тук да направим дори още по-добра история“, каза Нонато.

„Първо искам да благодаря за възможността да съм тук и ще направя всичко възможно да се адаптирам максимално бързо. Да, играл съм с някои от момчетата в Бразилия , но съм тук да отворя нова страница в живота си и да помогна на клуба", заяви Педро Енрике.

Педро Нареси пък разкри, че се познава лично с някои от играчите на Лудогорец.

"Първо искам да кажа, че съм многа щастлив, че съм част от Лудогорец, за мен ще е чест да нося емблемата. Разговарях с някои от момчетата вече, тук съм да помогна. Познавам Рик Джонатан и Вандерсон, с когото разговарях и той ми сподели, че е имал невероятни години тук и ще ми помогне със съвети", добави Нареси.

 

Източник: www.ludogorets.com