„ЦСКА 1948“ и „Левски“ завършиха при резултат 2:2

 "ЦСКА 1948“ и „Левски“ завършиха при резултат 2:2 на стадиона в Бистрица в първи мач от плейофите.

Във 2-ата минута домакините излязоха напред след гол на Ивайло Чочев. Той вкара с глава, след центриране на Георги Русев от корнер. „Левски“ изравни в 18-ата минута, когато Рикардиньо получи топката в наказателното поле и я вкара в мрежата. "Сините" стигнаха до пълен обрат в 25-ата минута. Филип Кръстев центрира и Уелтън вкара с глава. В началото на второто полувреме Парвиз Умарбаев отбеляза изравнителен гол за 2:2.

Двубоят започна с корнер на домакините, Георги Русев центрира и Ивайло Чочев отбеляза с глава - 1:0.

В 6-ата минута Жереми Петрис получи подаване, стреля, но защитник блокира топката и тя излезе в корнер.

"Сините" веднага потърсиха изравняването и в 7-ата минута стигнаха до трети ъглов удар. Филип Кръстев центрира, но топката бе избива в нов корнер, който бе късо изпълнен, но не се стигна до нищо съществено.

В 18-ата минута „Левски“ изравни. Рикардиньо получи топката от Ивелин Попов в наказателното поле и намери най-добрата възможност да стреля и стреля в мрежата на домакините - 1:1.

В 25-ата минута „сините“ стигнаха до пълен обрат. Филип Кръстев центрира в наказателното поле и Уелтън вкара с глава за 1:2.

В 35-ата минута „Левски“ можеше да вкара и трети гол. Даниел Наумов успя да избие топката, но остана на земята, Ивелин Попов пое, тръгна към вратата, стреля, но защитник изби.

В 38-ата минута Георги Русев изпълни пряк свободен удар, Пламен Андреев спаси, топката отиде във футболист на домакините, който стреля, но стражът изби в корнер.

Минута по-късно "червените" отново изпълниха корнер, но Симеон Петров стреля в аут.

В 42-ата минута Георги Русев тръгна по фланга, пусна към Парвиз Умарбаев, който си нагласи топката, стреля но Ван дер Каап блокира шута.

В началото на второто полувреме "сините" имаха шанс първи да вкарат гол. Роналдо стреля, но Даниел Наумов изби в ъглов удар.

В 49-ата минута Алекс Колев получи топката от Ивайло Чочев, центрира в наказателното поле, където Марио Топузов свали с глава и Парвиз Умарбаев вкара от няколко метра - 2:2.

В 63-ата минута Алекс Колев падна в наказателното поле, Ван дер Каап направи шпагат, но реферът отсъди игра с ръка на Колев при падането на терена. ВАР потвърди решението на съдията и "сините" изпълниха пряк свободен удар.

В 67-ата минута Илиан Стефанов стреля, но в ръцете на вратаря.

В 87-ата минута Георги Русев центрира от пряк свободен удар, Елитон стреля с глава, но топката мина покрай вратата.

 

Източник: www.levski.bg