Локомотив Пд загуби от Лудогорец на "Лаута"

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) допусна поражение от Лудогорец (Разград) в мач от 26-тия кръг на Първа професионална лига. “Черно-белите” отстъпиха с 1:2 на “зелените”.

В 4-ата минута Рик Джонатан шутира, Кристиан Томов спаси. Минута по-късно последва изстрел на Пьотровски, който мина над целта. В 30-ата минута гостите откриха резултата. Бърнард Текпетей стреля от дистанция и реализира за 0:1. В 33-ата минута Евандро стреля, Серджио Падт изби, а Димитър Илиев не успя да направи добавка. В 36-ата минута Локомотив изравни резултата. Бабакар Дион центрира в наказателното поле на “орлите”, а там Мичи Нтело засече за 1:1.

В 51-ата минута Текпетей се откъсна вдясно и шутира, като топката излезе в аут. Ганаецът отново бе изведен на добра позиция в 53-ата минута, но Кристиан Томов показа рефлекс и спаси. В 67-ата минута Илиев комбинира с Мичи Нтело. Нападателят шутира, а Серджио Падт изби в корнер. В 82-ата минута, след изпълнение на корнер, Оливие Вердон от гостите нацели страничната греда на вратата на Локомотив. В добавеното време на срещата Лудогорец стигна до трите точки. Центрирана топка бе отклонена от Дуа към Диниш Алмейда, който от близка дистанция се разписа за крайното 1:2.

В следващата си среща Локомотив гостува на ЦСКА-София. Двубоят е в сряда (03.04) от 17:00 часа на националния стадион “Васил Левски”.

 

Източник: www.lokomotivpd.com