Етър пуска в продажба билетите за мача с Дунав от петък

"категория: ППФЛ 2017-2018"
Посещения: 2691
Етър

Етър приема Дунав (Русе) в мач от 28-ия кръг на елитната Първа лига. Двубоят е в понеделник, 9 април, от 17:30 ч. на стадион „Ивайло“.

От великотърновския клуб призоваха феновете за подкрепа във важния двубой, като заявиха, че тя е много важна в ситуацията на необходимост от точки, в която се намират „болярите“.

От петък билетите са в продажба в Туристическия информационен център „Царевград Търнов“ в центъра на старата столица. Цената им остава както досега – 8 лв. за възрастни и 4 лв. за пенсионери, студенти и ученици. В деня на мача билети могат да се купят и в офиса на клуба на стадион „Ивайло“. В понеделник двете каси от северната страна ще работят от 15:00 ч, а входовете на стадиона ще бъдат отворени в 15:30 ч. От южната страна ще бъде отворена каса за феновете на съперника Дунав (Русе). Паркингът пред централния вход на стадион „Ивайло“ ще бъде затворен в понаделник сутринта в 9:00 часа и организаторите на мача умоляват гражданите да не пракират в района. Улица „Йоновка“ ще бъде отредена за автомобилите на зрителите от Русе.

Източник: etarvt.bg