Благомир Митрев: Доволен съм от проведената подготовка

"категория: ППФЛ 2017-2018"
Посещения: 2202
Верея

Футболистите на Верея продължават тренировъчния процес на клубната си база в Стара Загора, след като се завърнаха от подготвителния лагер в Анталия, Турция.

По време на престоя си в южната ни съседка Верея изигра четири контроли, а балансът е победа над Атирау с 2:1, две равенства срещу Раднички (Ниш) 0:0 и Жетису (Казахстан) и загуба от Хазар (Баку) с 1:2

Треньорът на Верея Благомир Митрев заяви че е доволен от подготовката десет дни преди подновяване на първенството в Първа лига.
"Мисля че се подготвихме добре. Сюлеймани и Георги Андонов са с контузии след лагера в Турция и не тренират пълноценно. С изключение на тях всички останали футболисти са здрави. В Анталия изиграхме добри контроли с добри отбори", заяви Митрев

Vereya Botev GalabovoТой ще дебютира на треньорския пост при домакинството срещу ЦСКА от 21 - ия кръг на 17 февруари от 15:00 часа на стадион "Трейс Арена".

"Надявам се всичко да е наред и в мачовете ще се покаже. Очакваме футболисти на един - два поста,ако има възможност това ще се случи до края на тази седмица. Мисля, че съставът ни е добре балансиран и ще се представи добре в предстоящите мачове от първенството", каза още наставникът на Верея.

Верея ще изиграе последната контрола от подготовката си срещу Ботев (Гълъбово) в петък, 9 февруари от 15:00 часа на стадион "Трейс Арена" в Стара Загора. 

Източник: fcvereya.bg