Прохазка: Голямата ми цел остава да вдигна трофей с Левски

"категория: ППФЛ 2017-2018"
Посещения: 2074
Халфът на Левски Роман Прохазка заяви, че не е загубил мотивация да играе за клуба и ще продължи да преследва голямата си цел, а именно да спечели трофей със „сините“.
„Имам мотивацията да продължа да играя за Левски. Много пъти съм казвал, че моята най-голяма цел е да вдигна трофеи с Левски – нещо, което досега не ми се е случвало, така че мотивация не ми липсва“, заяви словакът.
 
Един от безспорните лидерите на столичния гранд коментира ситуацията около своя контракт, който изтича в края на сезона и възможността да преподпише с клуба. „Имахме разговори по този въпрос и ще продължаваме да говорим, но до този момент не сме обсъждали нищо конкретно. Засега само това мога да кажа.“
 
Прохазка даде своята оценка и за подготвителния лагер на тима в Малта, както и мнението си за новопривлечените футболисти в състава. „По мое мнение свършихме добра работа, тренирахме много здраво – нещо, от което имахме нужда. Не съм от хората, които трябва да дават оценки на новите попълнения, но това, което мога да кажа е, че на мен лично ми харесват и се надявам, че с качествата си ще вдигнат нивото в Левски“.