Славия представи трима нови играчи

"категория: ППФЛ 2017-2018"
Посещения: 2457
Славия

Славия представи трите си нови попълнения. Това са Цветелин Чунчуков, Александър Александров и Тони Иванов.

Нападателят Чунчуков и защитникът Александров подписаха своите договори с "белите" още преди края на 2017 година, докато нападателят Иванов постигна договорка с клубното ръководство преди няколко дни.
"Благодаря на Славия, че ме привлече. Идвам, за да изпълним нашите цели. Надявам се да спечелим купата и да зарадваме феновете", каза 23-годишният Чунчуков на официалното си представяне.
"Белите" се разделят по взаимно съгласие със защитниците Михаил Венков, Матеус Биси и Юлис Ндонг.

Старши треньорът Златомир Загорчич желае да привлече още един централен защитник в Славия. Футболист на този пост ще се присъедини към "белите" по време на лагера в Турция, а целта пред отбора през пролетта е достигане до финала за купата на България.
Slavia Zagorchic"Искаме да се класираме за финала за купата и евентуално да влезем в първата шестица. Целите винаги са високи. Искаме да се представим силно, трябва да бъдем подготвени за старта на шампионата. Вървим нагоре, въпреки че имахме някои колебания през есента. Взехме трима нови, като още един хърватски централен защитник ще се присъедини към състава по време на лагера ни в Турция", коментира сръбският специалист преди първата тренировка на отбора за новата година.
Загорчич коментира и спекулациите около евентуален трансфер на голмайстор номер 1 на "белите" през сезона Ивайло Димитров. Нападателят има 10 гола във всички турнири през настоящата кампания.
"За момента си остава наш футболист. Ако има изгодна оферта, може да се разделим", каза още Златомир Загорчич пред медиите.
Младите Владимир Семерджиев, Емил Стоев, Китан Василев и Янис Карабельов, които бяха преотстъпени в различни отбори през есента, се явиха на първата тренировка на Славия от зимната подготовка.
По време на лагера в Турция треньорът Загорчич ще разчита на общо 25 футболисти. Между тях ще бъдат и юношите на клуба Александър Златков, Филип Ангелов и Пламен Христов.
На първото занимание за годината не присъстваха нигериецът Чигози Мба и кениецът Абуд Омар, които ще пристигнат в София в близките дни.

Slavia trenirovkaПрограмата на Славия за зимната подготовка:

8-13 януари - тренировки на клубната база в София
14 януари-2 февруари - лагер в турския курорт Анталия

Контролни срещи по време на лагера в Турция:
17 януари Славия - Олександрия (Украйна)
21 януари Славия - Ахмат Грозни (Русия)
25 януари Славия - Нефтчи Баку (Азербайджан)
28 януари Славия - Халадаш (Унгария)
29 януари Славия - ЦСКА Москва 2 (Русия)
1 февруари Славия - Иртиш Павлодар (Казахстан)

10 февруари, Стара Загора:
Берое - Славия

Източник: pfcslavia.com