Черно море загуби от Арка (Гдиня) с 0:1 в контрола (ВИДЕО)

"категория: ППФЛ"
Посещения: 2940
Черно море

Мачът се игра в четири части по 30 минути.

Във втората минута решителна намеса на Мирослав Енчев, който изби топката след удар във вратата на Дюлгеров. Две минути по-късно Георги Илиев успя да отнеме топката от краката на централния бранител на полския тим, но футболистът на Арка Гдиня, паднал на земята, игра с ръка. Капитанът на Черно море претендираше за червен картон, тъй като играчът бе последен в отбраната.

В 7-ата минута Петър Витанов отправи силен удар от границата на наказателното поле, но над вратата. В 15-ата минута Иван Дюлгеров с добро спасяване, след удар с глава от корнер за поляците.

В 23-ата минута добра контраатака за Черно море, която завърши с удар на Мехди Фенуш, но топката срещна тялото на бранител. Веднага след това грешка в средата на терена доведе до напрежение за Иван Дюлгеров, но стражът на “моряците” отново показа добър рефлекс и спаси опасен удар.

Край на първите 30 минути.

Една смяна извършва Илиан Илиев. На мястото на Мехди Фенуш влиза Мартин Дичев. В 29-ата минута на втората част Черно море създаде най-добрата си атака до момента. Жоржиньо отне топката край тъча, намери вдясно Аристот Ндонгала, който финтира бранител и стреля, останал очи в очи със стража на поляците, но вратарят спаси. Чист гол за “моряците”.

Край на втората част.

Треньорът Илиан Илиев направи девет смени след втората част, като в игра останаха Иван Дюлгеров и Лъчезар Йорданов. Останалите са – Стефан Станчев, Виктор Попов, Кононго, Пламен Димов, Патрик Андраде, Мартин Минчев, Дани Кики, Родриго и Радослав Василев.

В 6-ата минута на третата част Мартин Минчев получи пас вдясно от Дани Кики, финтира защитник и центрира на задна греда, където Родриго стреля от воле, но не намери очертанията на вратата.

В 10-ата минута Виктор Попов подаде към Дани Кики пред дъгата на наказателното поле, халфът на “моряците” се освободи от бранител и стреля, но топката срещна тялото на играч на полския тим.

Петър Вуцов влиза на мястото на Лъчезар Йорданов.

CHERNO MORE GDINYA 2Малко преди края на третата част Ради Василев отправи плътен удар леко под ъгъл в наказателното поле, но топката премина над напречната гледа.

В началото на четвъртата част Иван Дичевски заменя на вратата Иван Дюлгеров.Пет минути след началото на четвъртата част поляците поведоха в резултата.Сиамашко засече с глава центриране в наказателното поле и прати топката неспасяемо в далечния ъгъл на Иван Дичевски.

Ради Василев бе изведен на добра позиция в наказателното поле, опита се да пусне топката покрай плонжа на вратаря, но кълбото се отби в тялото на стража на поляците. Червен картон за футболист на полския тим за ритане отзад срещу Патрик.

Последните 10 минути на мача Арка Гдиня ще доиграят с човек по-малко.

В 24-ата минута Родриго засече на задна греда центриране на Радослав Василев, но от много добра позиция бразилецът стреля над вратата.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Мирослав Енчев, Виктор Генев, Цветомир Панов, Мартин Костадинов, Лъчезар Йорданов, Петър Витанов, Мехди Фенуш, Аристот Ндонгала, Георги Илиев, Жоржиньо.

Може да гледате видео репортаж от срещата ТУК.