ЦСКА-София без проблеми срещу японци на старта в Австрия

"категория: ППФЛ"
Посещения: 2190
ЦСКА-София

Отборът на ЦСКА-София започна с успех контролите си на подготвителния лагер в Австрия. "Червените" надвиха с 3:0 елитния японски състав на В-Варен Нагазаки. Тиаго Родригес (21) и Кристиян Малинов (42) бяха точни още преди почивката, а Едвин Джеси оформи крайния резултат в 88-ата минута. Удари на Никола Колев (45) и Джеси (78) пък срещнаха гредите, което спаси азиатците от по-голяма загуба.


Дебют за българите направиха бранителят Борис Секулич, халфът Жанио Бикел и крилото Жоржиньо, които бяха титуляри. Черниаускас, Николай Бодуров, Гълъбов, Жеферсон, Маликон, Родригес, Колев и Кирил Десподов бяха останалите, които започнаха мача.

Наставникът Нестор Ел Маестро не можеше да разчита на Фернандо Каранга, Енрике Рафаел, Данте Стипица и Слави Петров, които не взеха участие в мача. Каранга продължава да се готви по индивидуална програма и не е готов за игра, Енфике е с вирусна инфекция, а подобно на контролата с Етър, треньорът използва двама вратари срещу японците, като останалите двама - Данте Стипица и Слави Петров, получиха почивка. В четирите контроли по време на лагера в Австрия "червените" ще играят със специален екип, предоставен от Адидас, като днес направиха дебют с него.