Лудогорец - Берое

Посещения: 2456
Сряда

teamLogo1008ЛУДОГОРЕЦ

РЕЗУЛТАТИ И ФОРМА
Лудогорец е лидер в класирането от 11-ия кръг и записа 24 успеха от общо 29 срещи до момента. „Орлите“ спечелиха 20 от последните си 22 мача, като са в серия от 11 поредни победи в Първа лига.

ДОМАКИН
Тимът на Димитър Димитров има най-много домакински победи в Първа лига - 12. "Зелените" са в серия от седем поредни успеха у дома, в които отбелязаха 21 гола и не допуснаха попадение във вратата си в четири от тези срещи.

АТАКА
Лудогорец е най-резултатният отбор в Първа лига – 72 отбелязани гола. "Орлите" се разписаха в 27 от 29 мача до момента.

ЗАЩИТА
Шампионите имат най-добрата защита в Първа лига с 15 допуснати гола. Втора е тази на Левски с 18 допуснати гола, а трета е тази на ЦСКА-София с 19. Разградчани запазиха вратата си без гол общо в 18 мача до момента.

ДИСЦИПЛИНА
Лудогорец има само един червен картон. Същото важи и за предстоящия съперник Берое. Дунав е единственият отбор без червен картон от началото на сезона.

ИНДИВИДУАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ
Клаудиу Кешеру е водещият реализатор на тима с 20 гола. Когато румънецът бележи, Лудогорец печели.


ГРУПАТА ЗА МАЧА:
НАКАЗАНИ:
КОНТУЗЕНИ:
ПОСЛЕДЕН МАЧ: Левски - Лудогорец 0:1


teamLogo1001БЕРОЕ

РЕЗУЛТАТИ И ФОРМА
Берое е в серия от три поредни победи. Старозагорци спечелиха 4 от последните си 5 мача, в които записаха и равенство.

ГОСТLUDOGORETS BEROE 2017 2
10 от 15-те успеха на Берое са постигнати на чужд терен. Единствено предстоящият съперник Лудогорец има повече победи на навън - 11. Тимът на Александър Томаш спечели 4 от последните си 5 гостувания, в които регистрира и едно реми, като отбеляза 11 гола и допусна само две попадения. Отборът не познава вкуса на загубата като гост след подновяването на шампионата.  

АТАКА
Берое не се разписа само в един от последните 5 кръга. 27 от общо 41 гола на Берое са дело на Педро Еуженио (15) и Мартин Камбуров (12), които заемат съответно трето и четвърто място при топ реализаторите в Първа лига.

ЗАЩИТА
Берое запази вратата си без гол в четири последните си седем двубоя.

ДИСЦИПЛИНА
Тимът има само един червен картон от началото на сезона заедно с Лудогорец и Славия.

ИНДИВИДУАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ
Милен Желев (27 мача като титуляр) и Мартин Райнов (27 мача като титуляр) са двамата футболисти на Берое с най-много участия до момента. Те пропуснаха само по една среща в редовния сезон.
Педро Еуженио е водещият реализатор на тима с 15 гола следван от Мартин Камбуров с 12. Когато Камбуров бележи, Берое печели или взема точка. Нападателят е на второ място във вечната ранглиста по отбелязани голове -201, като пред него е само Петър Жеков с 253 попадения.


ГРУПАТА ЗА МАЧА: Душан Перниш, Георги Аргилашки, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Карлос Охене, Серджио Негрут, Иван Бандаловски,  Веселин Пенев, Марко Адамович, Рубен Бригидо, Георги Динков и Мартин Райнов.
НАКАЗАНИ: Мартин Камбуров
КОНТУЗЕНИ:
ПОСЛЕДЕН МАЧ: Берое - Ботев (Пд) 3:2



Факти и статистика
В мачовете през сезона до момента: Лудогорец - Берое 2:0, Берое - Лудогорец 0:1