ВЕРЕЯ - БЕРОЕ 0:3

Посещения: 2545
Мач ревю

teamLogo1033ВЕРЕЯ - teamLogo1001БЕРОЕ 0:3
0:1 Мартин Камбуров (17), 0:2 Борислав Цонев (43), 0:3 Мартин Камбуров (86)

teamLogo1033ВЕРЕЯ

goalIcon Верея записа четвърта поредна загуба.

goalIcon Тимът има шест поражения в последните осем кръга - най-слабата серия от началото на сезона.  

goalIcon Отборът на Елиаш Да Силва няма успех в последните пет двубоя пред собствена публика, в които записа 3 загуби и две равенства.

goalIcon Нападението на тима не се разписа в трети пореден двубой. Старозагорци нямат попадение в 5 от последните си 7 мача.


goalIcon Отборът има 24 гола от старта на сезона. Само Дунав (19) и Витоша (13) имат по-малко отбелязани попадения.

goalIcon Старозагорци не запазиха вратата си без гол в нито един от последните три мача. В последните осем мача тимът има само две „сухи мрежи“.


teamLogo1001БЕРОЕ

goalIcon Берое спечели три от последните си 4 мача. VEREYA BEROE 2018 3
goalIcon Тимът на Александър Томаш постигна 4 победи в последните си 5 двубоя навън. "Беройци" записаха десети успех като гост. Единствено Лудогорец има повече победи на чужд терен - 11.

goalIcon "Зелените" се разписаха в 3 от последните си 4 мача. 25 от общо 38 гола на Берое са дело на Педро Еуженио (14) и Мартин Камбуров (11).

goalIcon Нападателят Мартин Камбуров записа името си в историята на българския футбол, след като вкара два гола и закръгли сметката си на 200 попадения в родния елит. Той е на второ място във вечната ранглиста, като пред него е само Петър Жеков с 253 попадения.

goalIcon Когато Камбуров бележи, Берое печели или взема точка.

goalIcon Берое запази вратата си без гол в три последните си четири двубоя в Първа лига.

goalIcon Милен Желев (27 мача като титуляр) и Мартин Райнов (27 мача като титуляр) са двамата футболисти на Берое с най-много участия до момента. Те пропуснаха само по една среща в редовния сезон.