Лудогорец - ЦСКА-София

Посещения: 2531
Петък
 
teamLogo1008ЛУДОГОРЕЦ
 
РЕЗУЛТАТИ И ФОРМА
Лудогорец спечели 22 от общо 27 до момента. „Орлите“ са в серия от девет поредни победи в Първа лига. Тимът на Димитър Димитров спечели 18 от последните си 20 мача в Първа лига.
 
ДОМАКИН
Лудогорец спечели 11 от общо 14-те си домакинства до този момент. В другите мачове записа две равенства и едно поражение. Загубата е срещу предстоящия съперник – ЦСКА-София. В момента „зелените“ са в серия от шест поредни победи у дома.
 
АТАКА
Лудогорец е най-резултатният отбор в Първа лига – 68 отбелязани гола. Кешеру вече има 18 гола от началото на сезона и е втори при реализаторите след лидера Каранга.
 
ЗАЩИТА
Лудогорец има най-добрата защита в Първа лига с 13 допуснати гола. Втора е тази на ЦСКА-София с 15 допуснати гола. Разградчани запазиха вратата си без гол общо в 17 мача до момента. Шампионите допуснаха 3 гола в последните си 9 мача в Първа лига.
 
ДИСЦИПЛИНА
Лудогорец има само един червен картон. Същото важи и за Берое. Дунав е без червен картон от началото на сезона.

ГРУПАТА ЗА МАЧА:
НАКАЗАНИ:
КОНТУЗЕНИ: Вандерсон (под въпрос) 
ПОСЛЕДЕН МАЧ: Лудогорец – Верея 5:0

teamLogo1003 ЦСКА – СОФИЯ

РЕЗУЛТАТИ И ФОРМА
ЦСКА-София е в серия от 25 срещи без поражение в Първа лига. "Армейците" спечелиха десет от последните си 11 мача. "Червените" записаха 20 победи от 27 кръга до момента.
 
ГОСТ
ЦСКА е единственият отбор без загуба като гост от началото на сезона (10 победи и 3 равенства).  Тимът е в серия от шест поредни победи навън. В четири от последните пет не допусна гол във вратата си.
 
201711052017047928
АТАКА
"Червените" не се разписаха само в два от последните си 25 мача. С 63 гола тимът има втората най-добра атака след тази на Лудогорец.
 
ЗАЩИТА
"Армейците" инкасираха само 4 гола в последните 12 кръга.
 
ИНДИВИДУАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ
Фернандо Каранга е водещият реализатор на отбора и лидер при голмайсторите в Първа лига с 22 гола. Когато нападателят бележи, ЦСКА-София печели или взема точка.

ГРУПАТА ЗА МАЧА:
НАКАЗАНИ:
КОНТУЗЕНИ: Георги Китанов  
ПОСЛЕДЕН МАЧ: ЦСКА – София – Ботев (Пд) 4:1

Факти и статистика
Мачовете през сезона: ЦСКА-София – Лудогорец 0:1, Лудогорец – ЦСКА-София 1:2