Витоша - Пирин

Посещения: 2308
Четвъртък

РЕЗУЛТАТИ И ФОРМА
Тимът от Бистрица е в серия от три нулеви равенства. Витоша продължава да e единственият отбор без победа в Първа лига. Отборът записа седем равенства и пет загуби в последните 12 мача от редовния сезон.
 
ДОМАКИН
В четири от последните си шест домакинства Витоша завърши наравно.
 
АТАКА
"Бистришките тигри" разполагат с най-слабата атака в елита - само 12 отбелязани гола, като не са се разписвали в 17 от 27 двубоя. Витоша не отбеляза гол в нито един от последните четири мача и има само един гол в последните шест срещи от Първа лига. 
 
ЗАЩИТА
Тимът не допусна гол в нито един от последните си три мача. Витоша не допусна гол в четири от последните 12 мача. Тимът не допусна гол  в пет мача от началото на сезона и е с най-слабата защита - 51. Етър има по-малко „сухи мрежи“ – 3.

ИНДИВИДУАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ
Румен Гьонов е взел участие в 25 от 27 мача на отбора, като е записал пълно игрово време в тях.

ГРУПАТА ЗА МАЧА: Николай Георгиев, Стефан Борисов,Тодор Гочев, Йордан Върбанов, Венцислав Бонев, Румен Гьонов, Радко Мутафчийски, Николай Христозов, Георги Ангелов, Кристиян Кочилов, Ангел Стоянов, Даниел Кутев, Четин Садула, Григор Долапчиев, Орлин Старокин, Лъчезар Котев, Ивайло Лазаров, Стефан Христов. 
НАКАЗАНИ: Петко Цанков, Даниел Пеев 
КОНТУЗЕНИ: Християн Василев, Кристиян Узунов
ПОСЛЕДЕН МАЧ: Славия - Витоша 0:0

teamLogo1018ПИРИН

РЕЗУЛТАТИ И ФОРМА
Пирин е в серия от три поредни загуби. „Орлетата“ са с шест поражения от последните девет мача.

ГОСТ
Пирин няма победа навън в пет поредни двубоя, в които допусна 9 гола, разписа се само два пъти и взе само една точка. Тимът е с два успеха на чужд терен в редовния сезон. В останалите срещи благоевградчани записаха 6 загуби и 6 равенства. Тимът на Милен Радуканов е реализирал само 7 гола при своите визити.
 
АТАКА
Пирин не се разписа само в един от последните си шест мача в Първа лига.  В същото време по-малко отбелязани голове от Пирин (21) имат само Витоша (12) и Дунав (19)
 
ЗАЩИТА
„Орлетата“ допуснаха седем гола в последните си три мача.
 
ДИСЦИПЛИНА
Със 79 жълти картони Пирин е на второ място по получени официални предупреждения в редовния сезон. Етър има най-много жълти картони – 83.
 
ИНДИВИДУАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ
Юлиян Попев е участвал във всички 27 срещи на своя отбор до момента, като е заменен само в 89-тата минута на мача с Локомотив (Пловдив) от 8-ия кръг.

ГРУПАТА ЗА МАЧА:
НАКАЗАНИ: Юлиян Попев, Румен Сандев
КОНТУЗЕНИ: Аймен Суда (напуснал), Димитър Благов, Александър Башлиев
ПОСЛЕДЕН МАЧ: Черно море – Пирин 2:1

Факти и статистика
В мачовете от редовния сезон: Витоша - Пирин 0:0, Пирин Витоша 1:0