ЦСКА-СОФИЯ - БОТЕВ 4:1

Посещения: 2623
Мач ревю

ЦСКА-СОФИЯ - БОТЕВ 4:1
1:0 Пламен Димов (40, авт.), 2:0 Раул Лое (45+1), 3:0 Тиаго (52), 3:1 Стивън Петков (85), 4:1 Жан Бланко (90+3)



teamLogo1003 ЦСКА-СОФИЯ

goalIcon "Червените" записаха пета поредна победа."Армейците" спечелиха девет от последните си 11 мача.
goalIcon Тимът на Стамен Белчев е в серия от 25 срещи без поражение в Първа лига. "Червените" имат само едно поражение от началото на сезона - най-малко от всички отстанали отбори.
goalIcon ЦСКА-София е най-резултатният домакин в елита заедно с Лудогогрец - 33 гола. "Червените" не се разписаха само в два от последните си 25 мача.
goalIcon "Армейците" инкасираха само 3 гола в последните 11 кръга. "Армейците" са допуснали само 14 попадения до момента. Само Лудогорец е инкасирал по-малко голове - 13.
goalIcon Тиаго реализира деветото си попадение за тима и втори при реализаторите в отбора след Фернандо Каранга с 22 гола. Двамата са отбелязали повече от половината попадения за тима.




teamLogo1002 БОТЕВ

goalIcon С поражението "жълто-черните" прекъснаха серията си от три поредни победи. Тимът на Николай Киров не познаваше вкуса на загубата в 4 кръга, в които спечели 10 точки и инкасира само 2 гола.CSKA BOTEV 2018 2
goalIcon Ботев допусна третото си поражение на чужд терен. В останалите двубои "канарчетата" имат 4 победа и 7 равенства.
goalIcon Нападението на тима се разписа в четвърти пореден мач. Пловдичнани не отбелязаха гол само в два от последните си 9 мача. "Жълто-черните" разполагат с третото най-силно нападение в Първа лига - 45 гола. Само Лудогорец и ЦСКА-София са отбелязали повече голове от "канарчетата".
goalIcon За втори път от началото на сезона Ботев допусна повече от 3 гола във вратата си. Първият път бе отново в двубой срещу ЦСКА-София, когато "канарчетата" отстъпиха с 2:6.
goalIcon Стивън Петков отбеляза осмия си гол за тима и е втори при реализаторите в отбора след Тодор Неделев с 9 попадения.
goalIcon Иван Чворович е взел участие в 25 от 27-те мача на тима, като е записал пълно игрово време в тях.