ЦСКА-София - Етър

Посещения: 2390
Четвъртък

teamLogo1003 ЦСКА-СОФИЯ
РЕЗУЛТАТИ И ФОРМА
"Червените" са в серия от 21 срещи без поражение в Първа лига. ЦСКА спечели шест от последните си седем мача в Първа лига. 
 
АТАКА
В последните 7 кръга ЦСКА-София отбеляза 18 гола. Тимът на Стамен Белчев е най-резултатният отбор в Първа лига заедно с Лудогорец.
 
ДОМАКИН
“Червените“ са най-резултатният домакин в Първа лига – 26 гола. Единствената загуба през сезона е регистрирана у дома (0:1 срещу Лудогорец). Три отбора си тръгнаха с точка от „Българска Армия“ – Пирин, Ботев (Пд) и Черно море. 
 
ЗАЩИТА
Тимът на Стамен Белчев е без допуснат гол в последните седем мача. "Червените" са инкасирали само 11 попадения от старта на шампионата. Единствено Левски има по-малко допуснати голове – 10 (преди изиграването на кръга).
 
ИНДИВИДУАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ
Каранга е водещият реализатор на тима и лидер при голмайсторите в елита с 19 гола.  Николай Бодуров е титуляр във всеки един от мачовете на тима си до момента. Сменен е само един път.

ГРУПАТА ЗА МАЧА:
НАКАЗАНИ: Божидар Чорбаджийски
КОНТУЗЕНИ:
ПОСЛЕДЕН МАЧ:  Дунав – ЦСКА-София 0:2


РЕЗУЛТАТИ И ФОРМА 
Етър спечели само една победа от последните осем кръга в Първа лига. Тимът спечели само 2 от последните си 17 мача.
 
ГОСТ
Етър е в серия от шест поредни загуби като гост. В четири от тези срещи „виолетовите“ не успяха да се разпишат. Тимът има една победа, четири равенства и шест загуби навън.
 
ЗАЩИТА
„Виолетовите“ допускат поне по един гол в последните 8 кръга. Тимът запази вратата си без гол само в два от последните 20 мача. Отборът има общо 3 "сухи" мрежи от началото на сезона.
 
НАПАДЕНИЕ
Тимът от Велико Търново не се разписа само в един от последните шест кръга, в които записа една победа, две равенства и три загуби.
 
ДИСЦИПЛИНА
Етър има най-много жълти картони - 72. Следват Пирин с 67 и Верея с 63.

ГРУПАТА ЗА МАЧА:
НАКАЗАНИ: Пламен Гълъбов, Самб Бадара
КОНТУЗЕНИ:
ПОСЛЕДЕН МАЧ: Етър - Черно море  1:1