Славия - Верея

Посещения: 2275
Четвъртък

teamLogo1011СЛАВИЯ

РЕЗУЛТАТИ И ФОРМА
Славия няма победа в последните 5 кръга, в които регистрира 2 загуби и 3 равенства.
ДОМАКИН
4 от 6-те победи на тима са постигнати у дома.
АТАКА
Тимът на Златомир Загорчич бележи попадение неизменно в последните 6 двубоя. "Белите" са един от най-резултатните домакини в Първа лига с 20 гола. Повече попадения на свой терен имат само ЦСКА-София (26) и Лудогорец (25). Нападението на тима не се разписа само в един мач пред собствена публика от началото на сезона - загубата срещу Лудогорец на 9 септември 2017 г. Столичани разполагат с най-разнообразната голмайсторска листа в Първа лига - 14 различни футболисти са намирали мрежата на противника.
ЗАЩИТА
Столичани запазиха вратата си без гол само в един от последните 10 мача в първенството. Славия разполага с четвъртата най-слабата защита в Първа лига - 35 попадения. Единствено Етър (36), Септември (41) и Витоша (48) са инкасирали повече голове.
ИНДИВИДУАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ
Стефан Велев е започнал като титуляр във всички 23 мача на Славия до момента, като е заменен в 4 от тях.


ГРУПАТА ЗА МАЧА:
НАКАЗАНИ: Андреа Христов
КОНТУЗЕНИ:
ПОСЛЕДЕН МАЧ: Витоша - Славия 1:1


teamLogo1033ВЕРЕЯ

РЕЗУЛТАТИ И ФОРМА
Верея няма победа в последните 5 двубоя, в които записа 2 загуби и 3 равенства. Това е най-дългата серия без успех за тима от началото на сезона.
ГОСТ
Отборът спечели само 1 точка в последните си 3 гостувания. Vereya 18
АТАКА
Старозагорци все още преследват първия си гол през 2018 г. Тимът на Благомир Митрев не е отбелязвал попадение в 3 поредни мача.
ЗАЩИТА
Верея запази вратата си без гол само в два от последните 16 кръга в Първа лига. Тимът допуска поне по един гол в последните си 7 визити.
ДИСЦИПЛИНА
Старозагорци са един от отборите с най-много червени картони - 4. Повече отстранени играчи имат само Локомотив (5) и Септември (5).
ИНДИВИДУАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ
Георги Андонов и Валери Домовчийски са водещите реализатори на отбора с по 5 гола. Двамата се отбелязали повече от половината попадения за Верея.
Венцислав Бенгюзов е взел участие в 22 от 23-те двубоя на тима, като е заменен в 7 от тях.


ГРУПАТА ЗА МАЧА:
НАКАЗАНИ:
КОНТУЗЕНИ:
ПОСЛЕДЕН МАЧ: Верея - Пирин 0:0


СТАТИСТИКА И ФАКТИ
В първия мач от сезона: Верея - Славия 1:1