БЕРОЕ - ВЕРЕЯ 6:0

Посещения: 2454
Мач ревю

teamLogo1001БЕРОЕ - teamLogo1033ВЕРЕЯ 6:0
1:0 Вандерсон Виана (15), 2:0 Мартин Камбуров (41), 3:0 Борислав Цонев (54), 4:0 Борислав Цонев (61), 5:0 Борислав Цонев (87), 6:0 Мартин Камбуров (90+2, д.)


teamLogo1001БЕРОЕ

goalIcon Тимът на Александър Томаш постигна шест победи в последните си седем домакинства, в които записа и едно равенство, като е единственият непобеден тим у дома в елита.
goalIcon Старозагорци регистрираха най-изразителната си победа, разписаха се в осем от последните си девет мача и в десето поредно домакинство.
goalIcon Беройци не допуснаха гол в седми двубой и имат най-много "сухи мрежи" у дома (5) заедно с ЦСКА-София.
goalIcon Мартин Камбуров е водещият голмайстор на отбора и трети при реализаторите в Първа лига, след като се разписа за десети път.
goalIcon Борислав Цонев записа първия хеттрик в кариерата си и е втори при реализаторите в клуба със 7 гола, като 6 от тях се отбелязани при домакинства.
goalIcon Вандерсон Виана намери мрежата на противника за трети път.
goalIcon Перниш е титуляр във всички мачове до момента.
goalIcon Берое е с 37 жълти картони и няма все още червен.


teamLogo1033ВЕРЕЯ

goalIcon Верея загуби всичките си гостувания досега.
goalIcon Тимът продължава да няма победа през този сезон.
goalIcon Отборът на Небойша Лекич не се разписа в 11-ти мач от началото на сезона и има най-слабото нападение в Първа лига - 7 гола.
goalIcon Старозагорци допуснаха гол в девети пореден двубой и разполагат с най-слабата защита в елита - 37 инкасирани гола.
goalIcon Верея има 34 жълти и 2 червени картона.