ВИТОША - СЕПТЕМВРИ 2:1

Посещения: 2681
Мач ревю

teamLogo1076ВИТОША - teamLogo1028 СЕПТЕМВРИ 2:1
0:1 Борис Галчев (13), 1:1 Иван Вълчанов (75), 2:1 Ивайло Лазаров (89)


teamLogo1076ВИТОША

goalIcon Бистричани спечелиха четвъртата си победа през новия сезон. С успеха тимът на Росен Кирилов прекъсна серията си от четири мача без победа, в които записа три загуби и равенство.
goalIcon "Тигрите" надиграха Септември за първи път от общо три срещи помежду им в българския елит .
goalIcon Витоша се разписа в шест от десетте си мача.
goalIcon Отборът от Бистрица не запази вратата си без гол в пети пореден двубой и общо в осем срещи, като има само две "сухи мрежи".
goalIcon Ивайло Лазаров се разписа за втори път и се изравни на върха при голмайсторите в клуба със Стефан Христов и Даниел Кутев.
goalIcon Иван Вълчанов отбеляза дебютния си гол за тима.
goalIcon Витоша има 22 жълти и 2 червени картона.


teamLogo1028 СЕПТЕМВРИ

goalIcon Отборът на Николай Митов допусна седма поредна загуба. Септември е записал най-много поражения (8) и е тимът в най-слаба форма.
goalIcon Столичани се разписаха в четири срещи до момента.
goalIcon Септемврийци разполагат с втората най-слаба защита, след като допуснаха 17 гола и не запазиха вратата си без попадение в девет мача. Единствено Дунав е инкасирал повече голове до момента - 18.
goalIcon Борис Галчев се разписа за втори път през сезона и заема второ място при реализаторите в тима след Крис Гади, който има три попадения.
goalIcon Матиеу Диаби получи първия червен картон в кариерата си и стана вторият играч на тима, който е остранен през сезона. Септември и Витоша са отборите с най-много червени картони до момента - по два. Тимът има и 25 жълти картона.