ВИТОША - ЦСКА-СОФИЯ 0:2

Посещения: 3018
Мач ревю

teamLogo1076ВИТОША - teamLogo1003 2017 2018 ЦСКА-СОФИЯ 0:2
0:1 Тиаго (10), 0:2 Пинто (17)


teamLogo1076ВИТОША

goalIcon Витоша записа първа загуба през новия сезон, след като спечели първия си двубой срещу Дунав.
goalIcon Бистричани отстъпиха за пореден път пред ЦСКА-София в Първа лига. През миналия сезон те загубиха и двете си срещи, като последната завърши отново при 0:2 за "армейците".
goalIcon "Тигрите" не намериха мрежата на противника във втори от последните си осем мача, след като не се разписаха и в една от 6-те си предсезонни контроли.
goalIcon Тимът на Росен Кирилов не запази вратата си без гол и във втория си двубой в Първа лига. В мачовете от подготвителния сезон отборът записа само една "суха мрежа".
goalIcon Витоша има 3 жълти и два червени картона до момента.


teamLogo1003 2017 2018 ЦСКА-СОФИЯ

goalIcon ЦСКА-София записа втори пореден успех в първенството след победата с 2:0 срещу Локомотив (Пловдив). "Червените" са в серия от три поредни успеха, след като се наложиха над Адмира Вакер с 3:0 в мач от Лига Европа през седмицата.
goalIcon Тимът на Нестор Ел Маестро отново показа ефективност пред гола, след като отбеляза две попадения от два точни удара. В двубоя срещу Локомотив "армейците" реализираха две попадения с три точни удара в очертанията на вратата. Отборът не се разписа само в една от контролите си.
goalIcon Тиаго и Пинто реализираха първите си попадения за тима в елита през новия сезон.
goalIcon Отборът запази вратата си без гол в трети пореден официален двубой, като не допусна попадение и в първия мач срещу Адмира Вакер в Лига Европа.
goalIcon ЦСКА-София има само два жълти картони до момента.