ЛОКОМОТИВ ПД - СЛАВИЯ 2:4

Посещения: 2923
Мач ревю

teamLogo1005ЛОКОМОТИВ ПД - teamLogo1011СЛАВИЯ 2:4
0:1 Георги Йомов (5), 0:2 Георги Йомов (22), 1:2 Симеон Райков (27), 1:3 Галин Иванов (64), 1:4 Славчо Шоколаров (88), 2:4 Димитър Илиев (90+2)


teamLogo1005ЛОКОМОТИВ ПД

goalIcon Локомотив записа второ поредно поражение в Първа лига след загубата от ЦСКА-София на стадион "Българска Армия".
goalIcon Тимът на Бруно Акрапович реализира първите си два гола в Първа лига през новата кампания, след като не успя да се разпише срещу "армейците". Отборът от Пловдив се разписа и във всички контроли.
goalIcon Димитър Илиев намери мрежата на противника в повторния си дебют за Локомотив. Юношата на "смърфовете" отбеляза 10 гола за тима в българския елит в периода 2008-2010 г.
goalIcon Симеон Райков реализира първото си попадение през новия сезон.
goalIcon В контролите Локомотив запази вратата си без гол само веднъж. "Черно-белите" не успяха да го сторят и в първите два мача от новия сезон.
goalIcon Локомотив (Пд) има 6 жълти картона след първите два кръга от новия сезон.


teamLogo1011СЛАВИЯ

goalIcon "Белите" спечелиха първата си победа в Първа лига след равенството 1:1 срещу Берое в първия кръг. В другите си четири официални срещи от новия сезон Славия записа поражение от Лудогорец за Суперкупата на България, две победи срещу финландския Илвес и поражение от Хайдук в мачовете от Лига Европа.
goalIcon Славия победи Локомотив за 57-ми път от общо 117 дубоя между двата отбора в българския елит.
goalIcon В мачовете си от началото на сезона (всички турнири) Славия не се разписа само в два мача (финала за Суперкупата на България и мача срещу Хайдук в Сплит, който бе загубен с 0:1).
goalIcon В официалните срещи до момента тимът на Златомир Загорчич запази вратата си без гол само в първия мач с Илвес.
goalIcon Георги Йомов реализира първите си два гола за тима през новата кампания. Полузащитникът бележи два гола в един мач за първи път с екипа на столичани и вече има общо 8 попадения на сметката си.
goalIcon Галин Иванов се разписа за първи път през новия сезон в Първа лига. Халфът отбеляза и двете попадения в реванша срещу Илвес, спечелен с 2:1 на стадион "Васил Левски".
goalIcon Славчо Шоколаров отбеляза дебютното си попадение за "белите".
goalIcon Славия има пет жълти картона до момента.