ДУНАВ - БОТЕВ (ВРАЦА) 3:1

Посещения: 2531
Мач ревю

teamLogo1022 ДУНАВ - teamLogo1077БОТЕВ (ВРАЦА) 3:1
1:0 Ахмед Ахмедов (27), 2:0 Божидар Васев (31), 2:1 Петър Атанасов (56), 3:1 Борислав Балджийски (64)


teamLogo1022 ДУНАВ

goalIcon Дунав записа първи успех през новия сезон в Първа лига. Русенци спечелиха 13-та победа срещу Ботев (Враца) в българския елит от общо 30 мача.
goalIcon Нападението на тима бележи неизменно в последните седем срещи (5 контроли и два официални двубоя).
goalIcon По време на приятелските срещи "драконите" не запазиха вратата си без гол. Тенденцията отборът да допуска голове продължи и в първите два мача от новото първенство.
goalIcon Новото попълнение Ахмед Ахмедов бележи за "драконите" във втори пореден двубой и е водещият голмайстор на тима от началото на шампионата.
goalIcon Божидар Васев реализира първия си гол за Дунав и отбеляза първата дузпа в Първа лига през новия сезон. През миналата кампания полузащитникът взе участие в 22 мача и не се разписа нито веднъж.
goalIcon Борислав Балджийски дебютира с попадение за русенци във втория си мач като титуляр за тима в елита.


teamLogo1077БОТЕВ (ВРАЦА)

goalIcon Ботев (Враца) допусна втора поредна загуба в елита, след като отстъпи и при гостуването си на Черно море с 1:2 във Варна.
goalIcon Тимът на Сашо Ангелов инкасира 5 попадения в първите си две срещи в елита. По време на приятелските срещи врачани запазиха вратата си без гол в един мач.
goalIcon Петър Атанасов намери мрежата на противника за втори пореден път с екипа на Ботев (Враца), като има общо десет гола на сметката си в елита. Нападателят отбеляза останалите си осем попадения с отборите на Монтана, Славия и Черноморец Бургас.
goalIcon Врачани имат три жълти картона и нито един червен до момента.