ЦСКА-СОФИЯ - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) 2:0

Посещения: 2735
Мач ревю

teamLogo1003 2017 2018 ЦСКА-СОФИЯ - teamLogo1005ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) 2:0
1:0 Мауридис Жуниор (53), 2:0 Жорже Интима (63)


teamLogo1003 2017 2018 ЦСКА-СОФИЯ
goalIcon ЦСКА-София не познава поражението на старта в Първа лига в последните три сезона, като записа победа и равенство в изминалите два шампионата.
goalIcon "Армейците" постигнаха трета поредна победа срещу "смърфовете". През миналия сезон "червените" се наложиха на два пъти над Локомотив Пд с 4:1 и 0:1.
goalIcon Новият старши треньор Нестор Ел Маестро дебютира с успех в българския елит. Под негово ръководство ЦСКА-София отстрани латвийския Рига в квалификациите за ЛЕ и записа 3 победи и 3 равенства по време на лятната подготовка.
goalIcon Нападението на отбора се разписа в осем от последните си 9 мача (три официални двубоя и 6 контроли).
goalIcon Отбраната на тима запази вратата си без гол в два от последните три официални мача.
goalIcon Новите попълнения в състава Мауридис Жуниор и Жорже Интима отбелязаха първите си попадения в Първа лига.


teamLogo1005ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)
goalIcon CSKA LOKOMOTIV 2018 2019 2Локомотив (Пловдив) записа първо поражение на старта в Първа лига. До този момент "черно-белите" имаха на сметката си равенство и победа в началото на първенството.
goalIcon С поражението тимът на Бруно Акрапович прекъсна серията си от четири поредни победи, които постигна по време на лятната си подготовка.
goalIcon "Смърфовете" не намериха мрежата на противника за първи път през новата кампания, след като се разписаха във всичките си контроли преди началото на първенството.
goalIcon Пловдивчани записаха само една "суха мрежа" от последните си седем мача.