СЛАВИЯ - БЕРОЕ 1:1

Посещения: 2726
Мач ревю

teamLogo1011СЛАВИЯ - teamLogo1001БЕРОЕ 1:1
0:1 Мартин Камбуров (29), 1:1 Милчо Ангелов (50)


teamLogo1011СЛАВИЯ
goalIcon Славия стартира в Първа лига без успех за трета поредна година. "Белите" записаха равенство и загуба в предишните две издания на шампионата.
goalIcon Тимът на Златомир Загорчич регистрира 23-то равенство срещу Берое в българския елит от общо 103 срещи помежду им.
goalIcon "Белите" не познават вкуса на поражението в последните си три официални мача, след като надиграха финландския Илнес на два пъти в I кръг от квалификациите за влизане в групите на ЛЕ.
goalIcon Столичани реализираха поне един гол в последните си седем двубоя (четири контроли и две официални срещи).
goalIcon Милчо Ангелов намери мрежата на противника за първи път през настоящата кампания, като има общо три попадения на сметката си. Нападателят отбеляза останалите си два гола с екипа на Славия през миналия шампионат.


teamLogo1001 БЕРОЕ
goalIcon SLAVIA BEROE 2018 2Берое няма поражение на старта в Първа лига в последните три сезона. Отборът започна с победа и равенство в изминалите два шампионата.
goalIcon Тимът на Александър Томаш няма поражение в последните си седем срещи, след като записа пет победи и равенство в контролите си по време на лятната подготовка.
goalIcon Мартин Камбуров реализира 204-то си попадение в своя мач номер 350 в елита. Нападателят бележи за първи път срещу Славия с екипа на Берое.
goalIcon Старозагорци реализираха 13 гола до момента, като се разписаха във всичките си мачове от предсезонната подготовка.