"Царско село" победи "Черно море" с 1:0

Царско село победи Черно море с 1:0 и записа трети успех от началото на сезона.

Единственото попадение в двубоя падна в 90-ата минута, когато бе отсъдена дузпа превърната в гол от Мирослав Будинов. Преди това футболистите Любослав Пенев създадоха много голови положения, но така и не успяха да реализират преди заключителните минути на двубоя.

Първата част на мача бе равностойна и без кой знае колко сериозни голови ситуации. Полувремето завърши с добър удар на Реян Даскалов, който Дюлгеров спаси.

През втората част обаче „царете“ показаха, че искат повече победата. В 63-ата минута Дилан Мертенс направи добро центриране, но никой от неговите съотборници не успя да вкара топката в мрежата.

В 76-ата минута Царско село имаше две изгодни положения, но стражът на гостите успя да спаси. Малко по-рано и Божидар Васев създаде добра възможност, но изпрати топката в тялото на вратаря.

В 91-ата минута Ивайло Марков центрира в наказателното поле, Иван Дюлгеров изпусна топката, Янис Геролему я достигна, но Дюлгеров го събори и реферът отсъди дузпа. Тя бе превърната в гол от Мирослав Будинов.

 

Източник: www.fctsarskoselo.com