"Локомотив" Пд надделя над "Левски" в Пловдив

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) записа четвърта поредна победа в Първа лига. Възпитаниците на Александър Тунчев победиха гостите от Левски на “Лаута” с 1:0. Единственото попадение бе дело на Кристиан Илич в началото на второто полувреме.

В 3-ата минута Бирсент Карагарен пусна остър пас в наказателното поле на гостите, но там нямаше негов съотборник, който да успее да я засече. В 17-ата минута Дейвид Малембана шутира мощно от фаул, но право в ръцете на Микулич. Десет минути Масоеро засече центриране на Умарбаев, но прати топката встрани от целта. В последните минути на първата част Карагарен излезе сам срещу стража на гостите и стреля, но Микулич отрази удара.

В началото на втората част Локомотив поведе в резултата! Пас на Бирсент Карагарен в наказателното поле бе засечен от Кристиан Илич за 1:0. В 61-ата минута “черно-белите” пропуснаха нова отлична възможност. Момчил Цветанов подаде към Димитър Илиев, но той засече встрани от вратата. Парвиз Умарбаев и резервата Кристиан Гомис също можеха да се разпишат в следващите минута за Локомотив, но пропуснаха. В последните секунди на срещата Насиру Мохамед засече центриране на Петков покрай вратата на Пиргов.

 

Източник: www.lokomotivpd.com