"Локомотив" Пд и "Арда" завършиха наравно на "Лаута"

Представителните отбори на Локомотив (Пловдив) и Арда (Кърджали) завършиха при нулево равенство на “Лаута” в последен мач от 9-тия кръг на efbet Лига. Двата отбора показаха борбен футбол, но голове не паднаха.

В 9-та минута Димитър Илиев изведе технично Салинас в наказателното поле, той пусна пас към Минчев, но нападателят на Локомотив бе изправарен от защитник в синьо. В 34-та минута, след центриране от корнер за Арда, Милен Стоев стреля опасно с глава встрани от вратата на Луков.

В 59-та минута продължителна атака на Локомотив завърши с изстрел на Момчил Цветанов над вратата. В 74-та минута Мартин Луков се отчете с важна намеса. Той блокира удар на Матеос Леони, който беше изведен на добра позиция от Светослав Ковачев. Четири минути по-късно воле на Бирсент Карагарен попадна право в ръцете на Иван Караджов. В 86-та минута отлична възможност се откри пред Анте Аралица, който бе близо до попадение след корнер. В заключителните секунди Кенан Муслимович изскочи очи в очи с Иван Караджов, но се забави, а топката бе изчистена от Петко Ганев.

В събота Локомотив гостува на Царско село. Срещата в София е от 17:45ч.

 

Източник: www.lokomotivpd.com