"Локомотив" Пд стартира успешно след паузата

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) поднови надпреварата в efbet Лига с победа. След близо 3 месеца без футбол, днес “черно-белите” надвиха Етър с 2:0. Доминик Малонга и автогол на Антон Огнянов донесоха трите точки.

Двубоят бе изгледан от министър Красен Кралев.

Срещата започна с натиск на Локомотив – още в началните минути се откриха добри възможности пред Лукас Масоеро и Анте Аралица. Хърватинът можеше да вкара и в 12-та минута, но прати топката от близка дистанция над вратата на Анатоли Господинов.

В 66-та минута Тонислав Йорданов от Етър нацели с далечен изстрел горната греда на вратата на Луков. Добрата игра на Локомотив даде резултат в 76-ата минута. Локомотив най-сетне се възползва от по-добрата си игра и успя да поведе в резултата. Йосип Томашевич центрира от ляво, а Доминик Малонга, който записа своя официален дебют, отклони топката с глава и изведе “черно-белите” напред за 1:0. В 82-та минута Анте Аралица открадна една топка, нахлу в наказателното поле и пусна пас по земя. Топката обаче бе пресечена от Антон Огнянов, който я прати в собствената си врата за крайното 2:0.

 

Източник: www.lokomotivpd.com