"Локомотив" Пд завърши сезона с равенство срещу "ЦСКА 1948"

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) завърши наравно 1:1 срещу ЦСКА 1948 в последната си официална среща за сезон 21/22. “Черно-белите” поведоха с гол от дузпа на Димитър Илиев в 2-ата минута, а в продължението на срещата “червените” изравниха с попадение, дошло отново от бялата точка.

Още в началните секунди на срещата Локомотив стигна до дузпа. Ангел Лясков игра с ръка в наказателното поле и съдията Георги Гинчев отсъди наказателен удар. Зад топката застана Димитър Илиев, който хладнокръвно реализира за 1:0. В 8-ата минута Кристиан Гомис стреля от дистанция над вратата. В 14-ата минута рейд на Лукас Салинас завърши с удар, но Даниел Наумов бе на мястото си. В 24-ата минута шанс се откри пред гостите – Александър Колев бе близо да вкара, но Пиргов се намеси. В 44-ата минута Бидунга засече центриране от корнер с глава, Наумов спаси.

В 52-ата минута попадение на Локомотив бе отменено заради засада – Милош Петрович се разписа, но секунди по-рано Христо Иванов е бил в положение на засада. В 73-ата минута гостите организираха опасна атака, но Карагарен се намеси решаващо преди Галин Иванов да нанесе изстрел. В 9-ата минута на добавеното време на срещата ЦСКА 1948 стигна до равенството. “Червените” получиха дузпа заради игра с ръка на Мартин Паскалев. Зад топката застана Александър Колев, който оформи крайното 1:1.

 

Източник: www.lokomotivpd.com